Юні жмеринчани стали бронзовими призерами всеукраїнського турніру з футболу

Юні жмеринчани стали бронзовими призерами всеукраїнського турніру з футболу

15:38 04.05.2024

27-28 квітня юні футболісти зі Жмеринки взяли участь у всеукраїнському турнірі "Shakhtar Spring Cup", який відбувся у Вінниці. Позмагатися за кубок переможця з'їхалися сім футбольних команд з різних куточків України. Маленькі жмеринчани 2017-2018 року народження зіграли шість ігор і за підсумками двох днів стали бронзовими призерами турніру.

Для команди "SPARTA ZHMERYNKA" - це був перший досвід змагань такого масштабу. Втім, це не завадило їм показати на полі справжній спортивний характер та жагу до перемоги. Протягом двох днів футболісти зіграли шість ігор за коловою системою. У підсумку команда зайняла почесне третє місце.

Кращим гравцем команди став Данііл Росовський. А воротаря команди Олексія Прокопова визнано кращим воротарем турніру. В номінації найкращі вболівальники перемогли батьки юних спортсменів, - зазначає видання Жмеринка.City.

Юні жмеринчани стали бронзовими призерами всеукраїнського турніру з футболу

Тримав кулаки та давав потрібні настанови тренер юних футболістів Андрій Мицик. За словами тренера, його вихованці змагалися, як справжні спартанці.

Пишаюся кожним гравцем команди. Всі доклали максимум зусиль, щоб показати хороший результат. Звісно, є над чим працювати, але вірю, що завдяки наполегливій праці у них все вдасться. Окрема подяка батькам наших футболістів. Їхня підтримка та віра додає мотивації дітям і мені викладатися на усі 100%, - розповідає Андрій Мицик.

На церемонії нагородження команда отримала кубок, а кожен гравець - медаль переможця.

Нагадаємо, у Другій лізі головною подією п’ятниці був матч у Макарові. "Чайка" вперше у 2024 році проводила домашній матч тут, на звичному місці, на стадіоні з натуральним покриттям. Вона без поразок від листопада минулого року (з часу поразки 1:2 від ЮКСА), здобувши в останніх шести матчах по три перемоги та нічиї. Зокрема, в першому колі з голом Семенця підопічні Сизихіна виграли в Вінниці.

Читайте також

Усик проти Ф'юрі - битва за історичну велич
Детальніше
"Вінницькі вовчиці" привезли нагороди з Чемпіонату України та готуються до наступних змагань
Детальніше
Вінницька команда з хокею на траві здобула «срібло» чемпіонату України
Детальніше
У Вінниці відбулась Спартакіада серед осіб з інвалідністю, яка об'єднала 70 учасників
Детальніше
До Дня сім'ї у Вінниці відбувся спортивний захід "Сильні, вільні і спортивні"
Детальніше
До Дня Європи у Вінниці провели відкритий міський турнір із баскетболу
Детальніше