Вінницькі борці здобули на турнірі "Tallinn Open 2024" дві срібні нагороди

Вінницькі борці здобули на турнірі "Tallinn Open 2024" дві срібні нагороди

12:10 29.03.2024

На турнірі "Tallinn Open 2024" відзначились вихованці міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Вінниця" та спортивного клубу "Лідер". Під час змагань спортсмени вибороли дві срібні нагороди.

Вінницька команда із восьми борців гідно представила Україну і наше місто на цьому престижному спортивному заході, де змагалися понад дві тисячі спортсменів із тридцяти восьми країн світу.

Тренують борців:

  • Ігор Петрик,
  • Артем Петрик,
  • Вячеслав Орлюк,
  • Валерій Білуха,
  • Олександр Заєць,
  • Вадим Голдзіцкий.

Наші хлопці змагались одночасно на 14 килимах. Провели від 8 до 9 борцівських сутичок, де показали усю свою майстерність. Срібні медалі здобули Михайло Дідик у ваговій категорії 57 кг та Володимир Карпейчик у - 60 кг. А почесне п’яте місце - Арсеній Дишлов - 71 кг, - інформує Вінницька міська рада.

За словами Ігоря Петрика, спортсмени не зупинятимуться на досягнутому та продовжуватимуть підвищувати свою спортивну майстерність.

Вітаємо спортсменів та їхніх наставників з успішним виступом на турнірі. Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити тренувальний процес та представляти нашу країну на міжнародній арені, - зазначив голова по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Нагадаємо, нещодавно у Вінниці відбувся відкритий чемпіонат міста з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. Спортсмени Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 здобули 12 перших місць, 7 - других та 3 - третіх.

Читайте також

Студенти вінницьких коледжів змагались на турнірі з боулінгу
Детальніше
Вінницька спортшкола №1 провела першість із легкої атлетики серед школярів
Детальніше
Вінничан запрошують на спортивно-розважальний захід "Сильні, вільні та спортивні"
Детальніше
У Вапнярці проведуть благодійний забіг, аби зібрати кошти на дрон для захисників
Детальніше
Три пікапи, 60 FPV-дронів і 6 Mavic 3T: чергова допомога Силам оборони
Детальніше
У Вінниці пройдуть змагання, в яких візьмуть участь спортсмени з ментальними порушеннями
Детальніше