У Вінниці стартує реєстрація на Відкритий міський турнір із баскетболу

У Вінниці стартує реєстрація на Відкритий міський турнір із баскетболу

17:17 29.04.2024

11 травня у Вінниці до Дня Європи відбудеться Відкритий міський турнір із баскетболу 3х3 серед дівчат, юнаків до 18 років та дорослих. 

Спортивну подію організовують за сприяння комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з баскетболу, міської федерації з баскетболу та Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова. До участі запрошують усіх охочих. Для цього необхідно зареєструватись.

Як зазначають у міському спорткомітеті, початок змагань – 10:00. А дедлайн подачі заявки на змагання – 9 травня включно. Реєструватимуть охочих через Telegram за номером 096-541-47-44.

У Вінниці стартує реєстрація на Відкритий міський турнір із баскетболу

При реєстрації необхідно вказати:

  • категорію, в якій команда братиме участь, де одна команда – це одна категорія;
  • назву команди;
  • імʼя та прізвище чотирьох гравців;
  • контактний номер телефону команди.

Проводитиметься баскетбольний турнір на літньому майданчику Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський зазначив, що спортивні заходи до Дня Європи у нашому місті проводять на постійній основі, і нині потрібно підтримувати цю хорошу традицію.

Не забуваємо про наші місцеві традиції, адже заходи до Дня Європи були постійними у довоєнний час. Так, сьогодні вони не такі масштабні, але ми не забуваємо про добрі традиції, де мешканці та гості міста мають змогу брати участь загальноміських заходах, – наголосив Сергій Краєвський.

У разі оголошення повітряної тривоги захід призупинять, а присутні мають прямувати у найближче укриття. Мапа – за посиланням.

Нагадаємо, завершився районний етап «Пліч-о-пліч шкільні ліги» з баскетболу. У фіналі за першість змагалися учні та учениці шести закладів освіти.

Читайте також

У Вінниці відбулась Спартакіада серед осіб з інвалідністю, яка об'єднала 70 учасників
Детальніше
До Дня сім'ї у Вінниці відбувся спортивний захід "Сильні, вільні і спортивні"
Детальніше
До Дня Європи у Вінниці провели відкритий міський турнір із баскетболу
Детальніше
Як на Вінниччині розвивається водний туризм
Детальніше
У Вінниці триває чемпіонат України з веслувального марафону пам’яті полеглого Героя
Детальніше
Вінничанин став бронзовим призером чемпіонату України з класичного пауерліфтингу
Детальніше