Вінничан запрошують у ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі

Вінничан запрошують у ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі

17:21 06.05.2024

"Гайворонський експрес" знову кличе у захопливу подорож найдовшою вузькоколійкою в Європі. Черговий ретро-тур відбудеться 18 травня.

Місто залізничників - славетний Гайворон чекає гостей зі всієї України.

Запрошуємо здійснити поїздку по історичній 126-річній вузькоколійці під тягою найстарішого діючого паровоза в Україні - 159 №4-95! Цього разу захід буде приурочений Всесвітньому дню вишиванки. У програмі - захоплива подорож у минуле на ретро-поїзді, мальовничі краєвиди українського Поділля, смачний гарячий обід на березі Південного Бугу, культурно-мистецька програма від Гайворонської громади, а на пероні залізничного вокзалу у Гайвороні та Бершаді відбудеться благодійний ярмарок на підтримку наших відважних ЗСУ, - зазначають організатори заходу.

Вінничан запрошують у ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі

Квитки на ретро-поїзд можна придбати у мобільному застосунку Укрзалізниці, на сайті, в чат-ботах Укрзалізниці та в касах вокзалів. Шукайте поїзди сполученням:

  • №961 Гайворон — Бершадь,
  • №962 Бершадь — Гайворон,
  • №924 Гайворон — Хащувате,
  • №923 Хащувате — Гайворон.

Традиційно, для зручного доїзду до початкової точки та повернення додому, призначили курсування безпересадкових причіпних вагонів сполученням Київ-Гайворон та Львів-Гайворон. Відправлення поїздів з Києва та Львова ввечері 17 травня, з Гайворону назад - ввечері 18 травня. Квитки на трансфер є у продажу на офіційних веб-ресурсах Укрзалізниці.

Нагадаємо, Офіс туризму Вінниці підготував 11 екскурсій і турів на травень. На учасників чекають подорожі Поділлям і за його межі, цікаві й тематичні екскурсії Вінницею, нові знання, знайомства і багато вражень.

Читайте також

Учні вінницького ліцею №8 влаштували благодійний ярмарок
Детальніше
У Вінниці стартувала акція "Дорога українського прапора шляхами Європи"
Детальніше
Автентичні гаївки, ярмарок та воркшопи: у Вінницьких Хуторах провели благодійний захід
Детальніше
Інклюзивні туристичні маршрути у Вінниці
Детальніше
У Вінниці з'явився цифровий туристичний кіоск - як він працює
Детальніше
У ліцеї №7 провели благодійний ярмарок, аби купити безпілотник військовим
Детальніше