Феєрія емоцій! Operafest Tulchyn скоро здивує Вінницю мегашоу і концертом-сенсацією

Феєрія емоцій! Operafest Tulchyn скоро здивує Вінницю мегашоу і концертом-сенсацією

15:21 08.05.2024

Шоу і глибина! Магія трюків на межі людських можливостей та сила музики і листи українських жінок вільного світу.

Україна вражаюча і Україна глибока!

Дві грандіозні події вже скоро у Вінниці презентують команди Operafest Tulchyn і Open Music Project.

Це будуть прем'єри до мурах, що сколихнуть всіх! Від європейських колективів, які скоротили найпрестижніші і сцени! — обіцяють творці знаменитого міжнародного фестивалю Operafest Tulchyn.

Феєрія емоцій! Operafest Tulchyn скоро здивує Вінницю мегашоу і концертом-сенсацією

Перша подія у Вінниці пройде вже за кілька тижнів.

Грандіозне шоу «ALICE» від всесвітньовідомого Харківського театру EASTFIRE Show побачимо 31 травня о 18.00 в театрі ім. Садовського.

На афіші вийшло, що це «amazing circus show», але насправді це не просто «дивовижне циркове шоу» в класичному розумінні, а — значно більше.

25 артистів на сцені, розкішні костюми і постановки, ціла фуракових декорацій та ексклюзивних реквізитів, аналогів яких в Україні немає, поєднання магії і сенсів, карколомних трюків і мультимедіа, пластики, хореографії та унікальних жанрів сучасного циркового мистецтва! А ще — нові персонажі та безліч сюрпризів.

На рівні дю Солей! Від фантастично талановитих українських артистів!

Шоу «ALICE» Харківського театру EASTFIRE Show, яке поставили режисери-постановники Ольга Лачко та Ігор Сікало в, скорило Швейцарії, Німеччині, Туреччині, Польщі та Чехії. І неодмінно приголомшити всіх вінничан та гостей міста 31 травня.

Такої «Аліси в країні чудес» ви ще не бачили! Шоу «ALICE» — це суцільна феєрія і wow - ефект у шкірній миті! Віняткове театралізація, циркове, хореографічне шоу, яке вразити глядачів будь - якого віку! Діти, підлітки, дорослі, пані та панове у важливому віці — у захопленні дійсно будуть усі! — гарантую ть організатори.

Головна «родзинка» — артисти роз кажуть легендарну історію Аліси мовою тіла. Будуть створювати нові сенси не словами, а складними трюками.

Заворожлива повітряна й акробатика на батутах, джонґлювання й еквілібристика, улюблені герої на ходулях та сучасна хореографія, Кролик, як прототип сучасного клоуна (геть іншого, ніж у класичному цирку) та величезний Чеширський кіт!

У шоу «ALICE» гармонійно поєднуються фантасмагоричні образи, несподівані візуальні ефекти та неймовірні трюки, даруючи всім глядачам незабутні емоції і те саме феноменальне відчуття, що в світі немає нічого неможливого!

Феєрія емоцій! Operafest Tulchyn скоро здивує Вінницю мегашоу і концертом-сенсацією

Не менш потужні емоції дарує друга подія від Operafest Tulchyn і Open Music Project.

7 червня о 18.00 у театрі ім. Садовського побачимо концерт «Sound of Ukraine», що став справжньою сенсацією в Берлінській філармонії.

Вражені віце-президентка Бундестагу, 60 дипломатів послів усіх країн, які знаходяться в столиці Німеччини, відомі актори, арт - спільнота та меломани аплодували, стоячи! І вже за кілька тижнів ці ваші враження відчують вінничани та гості міста.

Це буде інтелектуальна, глибока і дуже вишукана мистецька подія, — зазначає продюсерка Operafest Tulchyn, керівниця міжнародної концертної агенції Open Music Project , заслужена артистка України Ірина Френкель. — Проект «Sound of Ukraine» в Європі ми проводимо з 2022 року, дали 58 концертів у Швейцарії та Німеччині. «Звуки України — вільному світу» — це послання надії та любові з України в усьому світі. Це спілкування зі світом універсальною мовою музики.

Феєрія емоцій! Operafest Tulchyn скоро здивує Вінницю мегашоу і концертом-сенсацією

Три музичні шедеври вперше у Вінниці зіграють всесвітньовідома піаністка та музикознавиця Віоліна Петриченко та легендарний Симфонічний оркестр Львівської національної філармонії під батутом відомого диригента та визнаного інтерпретатора української класики, народного артиста України Володимира Сивохіпа.

Феєрія емоцій! Operafest Tulchyn скоро здивує Вінницю мегашоу і концертом-сенсацією

Апогеєм концерту «Sound of Ukraine» 7 червня у Вінниці стане проникливий фінал, під час якого з ілум музики підкреслить силу незламних українських жінок.

Під вільні варіації на тему «Щедрика» листи з книги «Світло з темряви. Листи українських жінок вільному світу» француженки Орелі Брос читає Наталя Некипіла — повідомляє вінницька журналістка та дружина захисника Дмитра Гулько, воїна - вінничанина 120 бригади територіальної оборони, яка, на жаль, загинула під час виконання бойового завдання у березні 2023 року.

31 травня і 7 червня! Разом рахуємо дні до цих культурних подій у житті Вінниці, які гарантують: дарують найсильніші емоції всім, — запрошують усі організатори.

Квитки на шоу «ALICE» доступні за цим посиланням.

Квитки на концерт «Звук України» до 15 травня встигнути придбати зі знижкою за цим посиланням.

Також квитки на образливі події можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готель «Франція», Вінницької філармонії, Вінницькому планетарії, музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), творчих просторах «Артинов» і «ЧЕРДАК», магазині «Рок-н-Рол» у ТРЦ «Квартал», тур - клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Орігамі».

Феєрія емоцій! Operafest Tulchyn скоро здивує Вінницю мегашоу і концертом-сенсацієюФеєрія емоцій! Operafest Tulchyn скоро здивує Вінницю мегашоу і концертом-сенсацією

 

Читайте також

МУР 20 травня вразить Вінницю прем’єрою реп-мюзиклу «Ти [Романтика]»
Детальніше
Вінничанка створила перші в світі ляльки-мотанки в зріст людини
Детальніше
У Всесвітній день вишиванки у Вінниці провели флешмоб "Я люблю ЗСУ"
Детальніше
Оновлена програма і сюрпризи! Golubenko у неділю з великими концертом у Вінниці
Детальніше
Українська діаспора в німецькому місті Карлсруе створить унікальний мурал-вишиванку
Детальніше
З фасаду колишнього лялькового театру у Вінниці знімають казкову декоративну майоліку
Детальніше